عکس | پخت «کُلوکی» نان سنتی و محبوب بندرعباس
نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نانهای سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نانها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته میکنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویههای متنوع تهیه میشود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
ناشناس
| ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
مهیاوه روی نون عالیه?
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





